Home

Club van 100 Netwerkborrel

Gpersoneelsfeest-brabant-borreleacht Clublid,
Op donderdag 17 april a.s. organiseren wij een bijzondere netwerkborrel, waar alle leden van de Club van 100, alsmede de staf en docenten van het AC, voor worden uitgenodigd.
Bijzonder, omdat wij deze keer niet alleen de aandacht willen vestigen op netwerken en bijpraten, maar u ook de kans willen bieden om ná de borrel aanwezig te zijn bij de bijzondere musical “ACsisterACt”, die op 17 april voor de laatste keer opgevoerd wordt, om 20.15 uur in de Aula van het AC.

Meer Lezen
 
Op basis van de kaskrakers “Sister Act 1 en 2” is één musical gemaakt. Het spetterende geheel wordt gebracht door een cast van 28 personen, voor het merendeel docenten, leerlingen en oud-leerlingen van het AC en staat onder leiding van Huub Walter (muziekdocent AC), die verantwoordelijk is voor de zang, Dorinda Dijs – choreografie - en Ton van Rijn (leraar Nederlands AC), die de bewerking en regie voor zijn rekening heeft genomen.

Als u ná de netwerkborrel naar deze voorstelling wilt, dient u zélf kaarten te bestellen (dat kan via de website van school: www.aloysius.nl of http://www.aloysius.nl/schoolmusical-acsisteract
Vermeld duidelijk “Club van 100”, dan kunnen uw kaarten door ons alvast bij de “kassa” worden opgehaald. U krijgt een persoonlijke bevestiging via Ton van Rijn.

Tussen 17.30 en 18.00 uur wordt u verwacht in de Personeelskamer van het AC, 1e etage via de grote trap bij de hoofdingang. Rond 18.00 uur zal het Indonesisch buffet worden geopend ná de openingswoorden van de Voorzitter van de Club van 100, Hans Klein Breteler.
Hij zal u kort bijpraten over de actuele ontwikkelingen op het AC en welke gevolgen dit kan hebben voor onze missie. Zo is het bestuur van het AC (met de rector) aan het broeden op een strategische heroriëntatie. Bij de heroriëntatie is het vastgoed mogelijk ook betrokken. Dit zou gevolgen kunnen hebben voor onze actie een muziekcentrum te sponsoren. Immers hier mee is een fors bedrag gemoeid en de middelen moeten wel ingezet worden voor een locatie die zinvol en rendabel te gebruiken is.

Vanaf 19.30 uur zal ondergetekende de bestelde musicalkaarten onder de aangemelde leden verdelen en afrekenen. Om 20.00 uur kan een ieder - mét kaarten - zich richting de Aula begeven. Voor de overige gasten zal de netwerkborrel rond 20.00 uur eindigen.

Deelname aan de netwerkborrel is voor clubleden en docenten/staf van het AC gratis.
Eventuele partners betalen voor de netwerkborrel € 20,00 (exclusief musical kaarten).

In verband met de catering verzoek ik u zich bij mij op te geven en aan te geven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

Graag zien wij u allen op 17 april; het belooft een fantastische avond te worden!

Met hartelijke groet,

Carla Veltkamp
Secretaris Club van 100
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 
De club van 100 invloedrijke AC-ers
club-100-logo01De initiatiefgroep van de club van 100 kwam op 12 mei 2011 voor het eerst bijeen, nadat vanaf januari potentiële leden waren benaderd. De leden van de club onderscheiden zich door een meer dan gemiddelde betrokkenheid bij het AC en een groot netwerk. Tot de leden van het eerste uur behoren oud-minister Bernard Bot en Chris Oomen, bestuursvoorzitter van DSW zorgverzekeringen.

             
madagascarkip

De stichting AC-Madagascar wil de bewoners van de dorpjes, waarvan wij de scholen steunen, helpen verder te komen door hen te stimuleren kippen te gaan fokken. Met de opbrengst van kippen en eieren kunnen zij zich iets meer welvaart verschaffen. Dat een dergelijke actie zin heeft, bewijst onze ervaring met...

Lees meer...